Shoplog Amersfoort!

Hey! Maandag was ik met m’n moeder in Amersfoort om te kijken naar sandalen, maar we zijn ook even de SIX en de Only in gegaan. Ik zal nu alles laten zien wat ik gescoord heb!

Ten eerste: schoenen. Mijn moeder keek naar sandaaltjes/slippers en ik naar zwarte laarsjes. In de Dolcis zag mama deze laarzen voor mij. Ik heb heel lang getwijfeld of ik ze wel of niet wilde, ik wist het echt niet. Uiteindelijk heb ik ze gekocht want het bleek dat je tot honderd dagen na je aankoop de schoenen nog kan ruilen, en dat in de opruiming! Wat een service. Ik nam ze mee met de gedachte ‘dan kan ik er nog over na denken’. Ik denk nu dat ik ze gewoon ga houden, want ik vind ze toch wel erg leuk.
Dit zijn ze:

IMG_7222

IMG_7223

IMG_7220

Dit is eigenlijk totaal niet mijn stijl, daarom twijfelde ik ook zo erg! Ik vind ze best wel heel stoer en dat draag ik niet zo vaak. Maar ze zitten echt heerlijk, het is echt leer dus ook een goede kwaliteit. Bovendien kostten ze nu maar 1/3 van de oorspronkelijke prijs. Mijn moeder is helemaal verliefd op deze laarsjes, haha.

Dan nog een paar laarzen. Eigenlijk horen ze niet in deze shoplog, want ik heb ze dinsdag gekocht maar ik sneak ze er toch even tussen.
Dit zijn de laarzen die ik zaterdag in het dorp zag. Ik vond ze erg leuk maar wilde er nog even over nadenken omdat het wel heel plotseling was, winterlaarzen. Maandag zijn we teruggegaan om ze te halen, maar er zat een vlekje op en het was het enige paar die er nog was in mijn maat.. Ze zouden proberen het vlekje weg te halen maar dat is helaas niet gelukt. Dinsdag hebben we ze alsnog gekocht, we kregen er wel een schoenencrème bij, dat vind ik erg vriendelijk.

IMG_7219

Ik ben heel blij met deze laarzen! Zoals ik in m’n diary al zei, vorig jaar wilde ik heel graag lange bruine laarzen. Een probleem wat ik eigenlijk altijd heb met laarzen is dat ze te wijd zijn om mijn benen. Daarom vond ik vorig jaar nergens goede laarzen, tot mijn spijt. Deze laarzen zitten wel goed en ik vind ze super mooi, ik ben er heel blij mee! Vorig jaar had ik gewoon een paar laarzen, bruine, (redelijk) korte met een hak. Op die schoenen en één paar all stars heb ik de hele winter gelopen, nu kan ik opeens kiezen uit drie paar laarzen xO haha. I like 🙂

Dan; sieraden! We liepen langs de SIX en we gingen natuurlijk even naar binnen. Daar was ook sale. Met als resultaat pour moi twee paar oorbellen en een ring.

20140804_200242-1

 

20140804_200621

Sorry, ik dacht dat ik ook een foto had van de zilverkleurige oorbellen! Ik moet  nu echt snel weg maar foto daarvan komt nog

De ring en de goudkleurige oorbellen vind ik heel leuk om bij elkaar te dragen! En de zilverkleurige… Ik heb een zwak voor sieraden met dieren. En deze uiltjes zijn supercute vind ik zelf. Ik heb ook een uilenring trouwens, die is ook zilverkleurig. Die kan ik dan daarbij dragen. De goudkleurige oorbellen waren nieuwe collectie, €4,00. De ring en de uilenoorbellen waren allebij €1,00 omdat het sale was.

Eigenlijk waren we al klaar na de SIX maar toen we langs de Only liepen zag ik een truitje in een hele leuke felle roze kleur. Deze is het uiteindelijk niet geworden, want het was echt een zomertruitje. Wel hebben we deze trui gekocht:

IMG_7225

IMG_7243

Ik ben hier heel blij mee! Hij is wel dun, maar als het echt koud is kan ik ‘em aan met een blouse eronder. De trui is een beetje oversized, ik weet niet of dat de bedoeling is maar ik denk het wel want ik heb gewoon een S.

IMG_7240

IMG_7231

IMG_7233

Nou, dat was het! Ik hoop dat je het leuk vond. Wil je in de reacties achterlaten wat jij vindt van deze geshopte dingen?

Xxx Chantal

Advertenties

Een gedachte over “Shoplog Amersfoort!

  1. De zwarte laarsjes heb ik vandaag gezien. Die laarsjes zijn echt super tof en stoer! De andere laarzen zie ik nu op je blog. Een erg mooie kleur! Daar ga je een hoop plezier aan beleven!
    Wie weet zie ik straks ook een verslag over onze shopexperience in de IJhallen!

    grtn Monique

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s