Gedachtes van 07:00 – 10:17, woensdag 30 juli 2014

07:00     *diep verzonken in een heerlijke, helaas vergeten droom* “Kom Chantal, wakker worden”    AAAARGHH NEEEEEEE LAAT ME MET RUST!

07:25     “Chantal je moet nu echt komen hoor!” Wat? Hoe kan het opeens zo laat zijn, net was het pas zeven uur. Ik meen het, hoe kan dat? Hoe kunnen vijfentwintig minuten veranderen in één seconde? “Ik wil niehiehiehiet!” “Tja, je moet zelf kiezen” “JAMAARIKWILNIEHIEHIEHIET” (Eigenlijk wilde ik natuurlijk wel, anders was ik blijven liggen. Nou ja, willen. Ik moest wel want ik moet het toch een beetje bijhouden). Helemaal slaapdronken maakte ik me klaar en toen gingen we, mijn moeder en ik. Hardlopen. Al leek het in het begin meer op slaapwandelen in mijn geval.

07:??     De eerste keer rennen (we hadden eerst ingelopen) ging, tja. Vol met gedachten. Ik wil niet |ik kan niet| ik wil slapen| ik haat het dat ik uit bed gesleurd werd| ik kan dit niet| ik wil dit niet| ik kan OKE CHANTAL STOP. Positief denken, positief denken. Positief positief positief. Dat werd mijn mantra de eerste twee minuten. Toen voelde ik me al veel beter, het rennen ging ook goed: ik had geen pijn en hield het makkelijk vol.

Positief zijn vind ik soms heel moeilijk. Als ik gewoon heel chagrijnig ben. Het beste is om dan de knop om te zetten maar vaak ben ik daar te eigenwijs voor. Nu lukte het me wel, gelukkig.

08:??     We gingen door de polder en kwamen ook wat dieren tegen.

08:??     Oeeh schattige koeien

08:??     Oeeh schattige kat

08:??     Oeeeeeh superlief paard! Die heb ik wel even staan aaien. De koeien en de kat waren te bang maar dit paard liet zich lekker aaien. Die stomme vliegen, die vielen hem wel lastig zeg! Ze zaten bijna ín z’n ogen gewoon.

08:??     NU WIL IK ECHT NIET MEER. Ik stop gewoon, ik heb toch al 2×4 en 1×3 minuten gerend. Ik ben er helemaal klaar mee. “Chantal doorrennen!” Zucht. Nog even dan.

NU IS HET AFGELOPEN. Ik ga lopen.

“Anders ga ik nooit meer mee!”

Shit. Oké, daar gaan we weer…

09:00     Yes, eindelijk klaar! Lekker douchen nu. Daarna bloggen.

10:00     Door een whatsappje kreeg ik zin in barbiefilms. Ik besefte opeens hoe weinig barbiefilms ik eigenlijk gezien heb. Ooeeh even opzoeken hoeveel er eigenlijk zijn!

10:03     Er zijn 28 barbiefilms, waarvan ik er twee heb (in een doos op zolder haha). Ik gok dat ik iets minder dan de helft gezien heb. Ik voel barbiefilm-kriebels opkomen.

Grappig is dat eigenlijk. Dingen als Spongebob, barbie- en Disneyfilms zijn als kind natuurlijk geweldig. Dan, begin van de tienerjaren, is het kinderachtig. Nu is het opeens weer ‘in’ ofzo. Dat merk ik in elk geval bij mijn vrienden, haha. Disney blijft nou eenmaal geweldig, en barbiefilms… Misschien is dat gewoon mijn zwak.

Oke, ik ga barbiefilms kijken maar maximaal vijf. Nu kiezen.

Mwoah, ik weet het niet. Ik heb er eigenlijk niet zoveel zin meer in.

Laat maar.

(Als ik dit zo teruglees voel ik me heel kinderachtig. Oeps.)

10:09     Word crasht. Dan maar simmen.

10:10     M’n YouTube filmpje laadt niet (voor tijdens het laden van de Sims). (Ik ben onder de indruk van mijn gebrek aan geduld)(Ik heb wel geduld, maarja. Als je ook een filmpje kunt kijken, waarom dan niks doen?)

10:11     Youtube: Verbinding met de server is verbroken.Grrr.

10:13     Is dit wel zo’n handige manier van bloggen? Een dag duurt best lang. Ik weet het niet, ik probeer het gewoon.

10:17     Laat maar YouTube. Ik ga wel gewoon simmen.

————————————————————————————————————-

Heey, dit was iets nieuws natuurlijk, zo’n ‘gedachtes’ artikel. Did you like it or did you not like it? Please let me know.

Nu ik erover nadenk, wanneer zal ik dit publiceren? De gedachtes heb ik op het moment zelf natuurlijk geschreven (tot 10:09 getypt) en nu, woensdagavond om elf uur, maak ik het af. Ik publiceer het nu maar direct en dan komt er morgenochten ook nog een diary online. Heb jij een idee daarvoor? Laat het dan alsjeblieft weten.

Xx Chantal

Advertenties

2 gedachten over “Gedachtes van 07:00 – 10:17, woensdag 30 juli 2014

  1. Pingback: Hardlopen, Simverslaving en krantenlopen | Totallieme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s