Woehoe! Eindelijk een blog

Tadaaaaa. Mijn eerste echte eigen blogpost. Vrijdag 11 juli 2014, die dag zal voor altijd in mijn geheugen gegrift staan. Of niet haha, maar daar komen we vanzelf wel achter :).

Waarom dit blog?
Vroeger wilde ik schrijfster worden, het was mijn diepste wens. Dat is een beetje weggezakt, maar ik houd nog net als vroeger ontzettend van lezen en boeken, en elke keer als we op school iets moeten schrijven voel ik m’ n inner writer naar boven komen. Mijn vader zei altijd al dat ik een blog moest beginnen maar daar voelde ik nooit wat voor. Toch typ ik nu dit. Eigenlijk is de aanleiding het boek The Fault In Our Stars van John Green, een prachtig boek dat we voor Engels moesten lezen. Vervolgens moesten we een essay schrijven over onze persoonlijke bucket list (en daar TFIOS bij betrekken). Door deze opdracht en door berichten die ik op internet heb gelezen, kwam ik op het idee om een Summer Bucket List te maken: een lijst met leuke dingen die ik in deze zomer wil doen. Toen ik hierover aan het nadenken was, leek het me leuk om een dagboek bij te houden, waar ik ook foto’s  in zou plakken. Zo kwam ik bij het maken van een persoonlijk blog.

Wat kun je hier verwachten?
Mijn plan is om elke avond een artikel te schrijven en om dat artikel dan ‘s ochtends te publiceren. Als ik zin heb, kan ik ook nog ‘s middags wat schrijven, maar dat zal af en toe zijn.

Advertenties

3 gedachten over “Woehoe! Eindelijk een blog

  1. Taaaaaaal!!!!
    Super leuk en het ziet er ook echt heel mooi uit!!! Idd, de naam is echt goed bedacht!!!

    Tal, ik ben trots op je, haha<3
    Xxx Kirsten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s